Coaching Consultancy

Gaat jullie bedrijf door een verandering. Wil je je mederwerkers ondersteunen en laten groeien? Kies dan de door ons speciaal ontwikkelde coaching programma’s.

Play Video

Consultancy Masterclass

Breng meer diversiteit in je team met Roelien Piron en Bernice Feller-Thijm

Wat maakt Mind5's Change Consultancy uniek?

De complete puzzel

We geven jullie inzicht hoe jullie persoonlijke en collectieve barrières kunnen doorbreken. Als team kunnen jullie dan optimaal verder groeien, wat ten goede komt aan de totale team performance.

Bevlogen en energiek

We leren teamleden hoe ze beter kunnen presteren en samenwerken onder druk, ter bevordering van een positieve groepsdynamiek.De teamleden leren welk voorkeursgedrag ze vertonen onder druk en hoe ze hiermee om kunnen gaan om hun optimaal prestatieniveau te vinden en bij te dragen aan.

Leren door te ervaren

Het team leert, tijdens de Mind5 team trainingen, hoe ze bestaande, niet-productieve patronen zelf kunnen doorbreken, zowel op het gebied van teamprestatie, gezondheid als op persoonlijk vlak. We leren de teamleden in te zien wat ze nodig hebben om zowel individueel vlak als op teamniveau optimaal te kunnen presteren. 

Hoe kun je als organisatie omgaan met weerstand bij verandering?

De teamtrainingen maken teamleden bewust van hun onbewuste gedragspatronen. De ervaringen uit de sportieve games worden direct opgeslagen in het langetermijngeheugen. Hiermee helpen we jullie gedragspatronen direct al te veranderen.

Wil je weten hoe dit werkt? Lees meer over onze M.E.T.H.O.D.

Hoe werkt Mind5 Change Consultancy

Ontvang een vrijblijvende sparringssessie met een Mind5 consultant

We bespreken tijdens een call van een uur jullie situatie: de uitdagingen en kansen. We dragen een aantal tips en tricks aan die je direct kunt toepassen. Na afloop geven we aan hoe we jullie organisatie verder kunnen helpen.