Team Training

Wil je jullie team spirit versterken, zodat jullie team optimaal gaat presteren?

Play Video

Mind5® helpt teams beter presteren onder druk

Niet iedereen denkt en handelt hetzelfde. Mind5 gelooft in de kracht van het collectief, maar focussen ons ook op de individuele talenten en voorkeuren van de teamleden.

Wij zorgen ervoor dat in tijden van stress en druk de teamleden niet met elkaar botsen, maar juist elkaar ondersteunen en helpen groeien.

Aan de hand van mentaal-sportieve games ontdek hoe je wat je aan elkaar hebt, terwijl je onder druk staat. De teamtrainingen zijn gebaseerd zijn op de unieke Mind5 M.E.T.H.O.D.

Doe mee aan de volgende Explore Tour

Samen met een maatje ontdek je hoe jullie optimaal kunnen presteren

De Explore Tour is een unieke manier om Mind5 te ervaren. Tijdens deze introductietraining van 4 uur maek je kennen met onze M.E.T.H.O.D. en word je bewust van je eigen gedragspatronen.

We organiseren maandelijks een nieuwe tour.

Hoe kunnen we jullie helpen met Mind5® Team Trainingen?

Team Performance Training

We geven jullie inzicht hoe jullie persoonlijke en collectieve barrières kunnen doorbreken. Als team kunnen jullie dan optimaal verder groeien, wat ten goede komt aan de totale team performance.

Groepsdynamiek

We leren teamleden hoe ze beter kunnen presteren en samenwerken onder druk, ter bevordering van een positieve groepsdynamiek.De teamleden leren welk voorkeursgedrag ze vertonen onder druk en hoe ze hiermee om kunnen gaan om hun optimaal prestatieniveau te vinden en bij te dragen aan.

Team Development

Het team leert, tijdens de Mind5 team trainingen, hoe ze bestaande, niet-productieve patronen zelf kunnen doorbreken, zowel op het gebied van teamprestatie, gezondheid als op persoonlijk vlak. We leren de teamleden in te zien wat ze nodig hebben om zowel individueel vlak als op teamniveau optimaal te kunnen presteren. 

Verandering van teamgedrag begint bij het individu

De teamtrainingen maken teamleden bewust van hun onbewuste gedragspatronen. De ervaringen uit de sportieve games worden direct opgeslagen in het langetermijngeheugen. Hiermee helpen we jullie gedragspatronen direct al te veranderen.

Wil je weten hoe dit werkt? Lees meer over onze M.E.T.H.O.D.

Hoe kunnen jullie starten met Mind5® Team Trainingen?

Wat maakt de Mind5 Team Trainingen zo bijzonder?

Het hele plaatje

Wij snappen als geen ander hoe mensen reageren onder druk in complexe situaties. Verandering van gedrag is niet eenvoudig. Wij kijken zowel naar het individu, het team als de complexe systemen er om heen.

Wil je van een Mind5'er horen hoe effectief deze team games zijn voor de groepsdynamiek?

We vertellen het je graag tijdens een videocall.